:: Kirjastolanit :: [12.09 - 14.09 '03] ::

:: Uutisia ::


[12.09] :: Lanit alkavat tänään klo 15.00! Ilmoittautuneita on 44! Tämä on yli kaksinkertainen määrä mitä viime laneilla oli! Paikalle tulee siis mikroaaltouuni ja kahvinkeitinkin löytyy. Sivujen uusi osoite www.kirjastolanit.org pitäisi ruveta toimimaan tämän päivän aikana. Uudet sivut saattavat ilmestyä laneilla! Kun olette lanipaikalla screeniltä löytyy ohjeet verkon asetuksiin jne. 15m verkkojohto pitäisi riittää joka konepaikkaan. Nähdään laneilla!

[11.09] :: Lanit alkavat huomenna! paikalle voi siis tulla joskus 15.00 jälkeen. Menemme tänään laittamaan paikkoja kuntoon kirjastolle. Ilmoittautuneita on jo 39! Toivottavasti pöydät riittää :) Lukekaapa vielä säännöt kertaukseksi. Illalla saattaa tulla vielä lisää uutisia, riippuu vähän toimiiko kirjastolta SSH. Uusien sivujen ulkoasu näyttää todella hyvältä tähän mennessä! Ilmoittautumisia voi vielä laittaa tulemaan!

[10.09] :: Voi jumanzuikka! 36 ilmoittautunutta! Perkele! Vapaana on enää 12 paikkaa! Laneilla on siis kahvinkeitin ja mikroaaltouuni! Jääkaappi on niin pieni että sinne ei kannata yrittää ahtaa juomapulloa enempää... Uusi kytkin tuli tänään postissa! Laittasin kuvia jos kamerassa olisi patterit. Lisää uutisia huomenna! Ilmoittautumisia voi lähettää!

[09.09] :: Kävimme tänään ostamassa laneille kahvinkeittimen joka on yleisessä käytössä. Iso Kiitos Nomekolle mikroaaltouunista joka on laneilla käytettävissä! Ilmoittautuneita jo 29! Paikkoja on vapaana siis enään 19kpl! Odotettavissa on kovaa lanitusta!

[09.09] :: Laneista tulee menestys! Ilmoittautuneita on JO 24! joka on enemmän kuin viime kerralla! Uusista sivuista ollaan paljon kyselty. Sivut tulevat kun ne ovat valmiit. Toivottavasti ennen laneja. Sivuista tulee hienot ja niistä yritetään kehittää monipuoliset ja hyödylliset ja kiinnostavat muinakin aikoina kuin ennen laneja. Ideoita saa lähettää palaute lomakkeella! Kiitokset iyunicatolle sivun ulkoasun suunnittelusta ja toteutuksesta! Tämä mestariteos tullaan näkemään pian :) Tulijalista on päivitetty.

[08.09] :: Anteeksi pieni viivästys uusissa sivuissa, ne ei ole vieläkään valmiit joten ilmoittautumiset otetaan vastaan näillä sivuilla kunnes uudet ovat valmiit. Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostia kun uudet sivut ovat valmiit. Paikkoja laneilla on tällä kertaa jopa 50! Jos vain tulijoita riittää. Ostimme uuden 3Com SuperStack II Switch 1100 kytkimen jossa on 24 +2 porttia. Lanien tulot menevät kytkimeen ja sivutilan & domainin (kirjastolanit.org) maksamiseen. Myös kahvinkeittimen osto on suunnitteilla. Mikron hankintakin on käynyt mielessä. Lanit on siis ensi viikonloppuna 12.9 - 14.9. Paikalle pääsee 15.00 jälkeen. Emme tarvitse pöydänkantoapua enään. Kiitokset kaikille jotka ovat olleet pöytiä kantamassa ;)
Laneja sponsoroi Scene Group (http://www.scenegroup.fi/) joka hoitaa sivujemme hostauksen todella edulliseen hintaan! Scene Groupin palvelut ovat luotettavia ja edullisia, kannattaa tarkastaa ulos! Suosittelen! Eli, ilmoittautumisia tulemaan vaan! Ihan rohkeasti. Lanit pidetään Ulvilan pääkirjastolla (http://www.ulvila.fi/kirjasto/) Studio 6:ssa (http://www.ulvila.fi/kirjasto/studio_6.html) niinkuin aina ennenkin. Internet yhteyden ja yhden kytkimen sponsoroi Ulvilan Kaupunki (http://www.ulvila.fi/). Kiitokset Chilille Counter-Strike serverin käyttöön antamisesta!

:: Vanhat:

[24.06] :: Pari päivää enään laneihin! Paikalle saa tulla 15.00 jälkeen, jos haluaa kantaa pöytiä niin paikalle voi saapua 12.00 aikoihin. 19 Ilmoittautunutta ja 11 tyhjää jäljellä. GOGO! Paikat loppuu!! :) Laneille tulee DC serveri, jonka avulla hoidetaan kaikki tiedostonsiirrot. Laneille tulee myös mahdollisesti irc serveri. DC++ on ohjelma jota tarvitset tiedostojen siirtoon, sen löydät tästä osoitteesta (ylin tiedosto). Olisi mukavaa jos kaikki hankkisivat kyseisen ohjelman. Windows verkko on todella hidas ja se hidastaa koko verkkoa, siksi päädyimme DC ohjelmaan. Windowssin oma verkko tod. näk. suljetaan pois eikä sitä voi ollenkaan käyttää. Joten älkää huolestuko jos verkkoympäristössä ei näy ketään. Ilmoittelen illempana vielä tästä asiasta lisää.

[22.06] :: Jiihaa! Lanit lähestyvät!!! Enään 4 päivää laneihin!!! 16 Ilmoittautunutta ja 14 paikkaa vapaana! Laneilla on HP ProCurve Switch 224M Pääkytkimenä ja jos portit tulevat täyteen otetaan 3COM:n kytkin käyttöön. Portit ovat 10Megaisia. Jos jollakin on kahvinkeitin tai mikro jonka voisi ottaa mukaan niin sellasia tarvitaan!

[18.06] :: 12 Ilmoittautunutta ja 28 paikkaa vapaana. Chl sponsoroi laneille screeni koneen ja Sparxx siihen näyttiksen! Kiitokset sinne. Ilmoittautumisia tulemaan ja nopeesti! Paikat loppuu ihan just!!!

[16.06] :: Saatiin toinen 24 porttinen kytkin ja netti on varmistunut.

[13.06] :: Jaahas! Taas on lania tiedossa, eli 26.06 (klo 15.00) - 29.06 (klo 14.30) välisenä aikana. Tilat on varmistettu, netti ja toinen kytkin varmistetaan lähiaikoina.

:: :: :: ::

[10.03] :: Lanit on ohi. Kuvia löytyy tästä (http://baana12-234.verkkotieto.fi/~janne/Lani-kuvat/). Toivottavasti kaikilla oli hauskaa. Lisää lanikuvia tulee vielä nettiin kunhan ne saan Jarppi^R:ltä. Lisäys: Löytötavaraa: Sininen tyyny...

[06.03] :: Huomenna alkaa lanit! Wohooo! Kytkin tuli postissa, kuvia siitä on KUVIA osastolla! Laneille saadaan mikroaaltouuni ja kahvinkeitin, myös jonkinnäköistä kokkausta on luvassa. Lanit alkavat siis 16.00 ja paikalle saa tulla jo 14.00, jos tulee kantamaan pöytiä. Sisäänpääsy otetaan jo ovella (2€). 25 ilmoittautunutta, eli 5 paikkaa vapaana!!! MAHTAVAA! Ilmoittautumis aikaa on vielä huomenna 12.00 asti. Muista ottaa lanifiilis mukaan! Kaapelia on siis edelleen myynnissä: 1€/metri + 2€ päät.

[05.03] :: Lisää uutisia tälle päivälle! Haimme kytkimet Kaupungintalolta ja siellä oli joku helvetin liikuntapäivä ja ovet oli suljettuna, jouduimme käyttämään takaovea! törkeää... Paikkoja on vapaana vielä 8 kappaletta. Kuvat osiolle lisätty kuva kytkimistä ja screeni koneesta. Jos sinulla ei ole omaa kaapelia saat ostettua sitä meiltä hintaan 1€/metri + 2€ päät, eli esim. 10m kaapeli on 12€!

[05.03] :: Kahvinkeitin "varmistui", eli sellainen on aika suurella todennäköisyydellä siellä. Mikroaaltouuni tarvittaisiin vielä! Mulla ei ainakaan oo varaa käydä metrossa 10 kertaa vkl aikana... Kai siinä hellalla vois jotain perunoita ja italian pataa vääntää :D

[04.03] :: 11 paikkaa vapaana! Ei muuta uutista.. Sanokaa niille kavereille että tulee lanittamaan! Uusien lanittelijoiden kannattaa tulla koittamaan, lanit ovat sopivan pienet (ja halvat!) että meno pysyy korkealla :) "-Just joo, niinpäniin..." ;) Huom! Sisäänpääsy kerätään jo ovella tai heti kun saavut paikalle, varaudu että sinulla on yksi 2€ kolikko mukana (tai 2kpl 1€ tai 4kpl 50c tai...).
!! Lanittelijoiden pyynnöstä sivulle on lisätty TULIJALISTA !!

[03.03] :: Lanit alkavat siis perjantaina. Laneilla pidetään NHL 96 turnaus aidolla alkuperäisellä Segalla! Kaikki osallistuvat siihen sitten. Paikkoja on vielä 15 jäljellä! Kuulopuheiden perusteella paikalle olisi mahdollistesti tulossa kahvinkeitin, ilmoitan jos asia varmistuu. Mikroaaltouuni olisi kiva saada, eli jos joku mahdollisesti sellaisen saisi paikalle niin olisi mahtavaa! Ilmoita palaute lomakkeella jos pystyt mikron ottamaan mukaan! Ilmoittautumisia tulemaan.

[02.03] :: Lanit lähestyvät! enää 5 päivää laneihin. Ostimme uuden kytkimen laneja varten ja tämän lanin tuotto menee sen kustantamiseen. Viime lanien rahat menivät Töpselin uuteen kovalevyyn. Kytkin on HP Procurve Switch 224M ja siinä on 24kpl 10Megaisia portteja ja 2 kpl 10/100 Megaisia. Ilmoittautumisia otetaan vastaan ja paikkoja on vielä 20! Mainostakaas kavereillekkin! Pöydänkanto apua tarvitaan ja paikalle saa tulla 14.00-15.00 aikana jos haluaa kantaa pöytiä (soittele ennen kuin tulet, ettet joudu odottamaan pihalla). Voit laittaa vaikka palaute lomakkeeseen tai privaa ircissä jos olet tulossa kantamaan. Lanien alkamisajankohtaa vähennettiin tunnilla, eli paikalle pääsee jo 16.00.

[25.02] :: Netti ja kytkimet varmistui tänään. Kytkimiä on kaksi kappaletta ja ne ovat molemmat 24porttisia 3comeja. Kytkimet ja netin tarjoaa taas jälleen Ulvilan kaupunki! (Kannattaa tarkastaa Ulvilan uudet sivut www.ulvila.fi). Ilmoittautumisia otetaan vastaan. Laneihin on vielä 10 päivää aikaa! Kiitokset Chilille screeni-koneesta, koneen tiedot ovat seuraavat: 700Mhz PIII Celeron, 320Megaa muistia, Voodoo3 näyttis ja 30Gigaa kovoa.

[24.02] :: Perinteistä kirjastolania on taas luvassa, ajankohta on 07.03 - 09.03 '03. Sivuille tullaan tekemään pieniä muutoksia lähiaikoina, mutta se ei menoa haittaa! eli ILMOITTAUTUMISIA sisään vaan ja muutakin palautetta! LANI KUVAT osio lisätty.

[03.02] :: Ollaan ajateltu jos vaikka olisi jälleen lanien aika, tarkasta ajankohdasta ilmoitellaan myöhemmin, mutta tuossa kuunvaihteessa varmaankin olisi hyvä aika laneille. Palautetta saa antaa ajankohdasta!

:: :: :: ::

[07.01] :: Noniin, Lupaamani lanikuvat on nyt laitettu nettiin, päivän myöhässä tosin. Kuvia on vain 4kpl, kun patterit loppui kamerasta :D ja ne kuvat on muutenkin huonoja. Kuvat on otettu varmaan joskus perjantaina tai torstai iltana. Laneille tuli perjantaina vielä lisää porukkaa...
Kuvat löytyvät tosiaan tästä, tästä, tästä ja tästä. Teen myöhemmin uuden osion nimeltä "Lanikuvat". Seuraavat lanit on tässä taas joskus, ajankohtaa saa ja pitääkin ehdottaa! Tilojen saanti on varmistettu ensikerraksikin, vain ajankohta puuttuu :)

[05.01] :: Lanit loppui tänään! Hauskaa oli. Seuraavista laneista ilmoitetaan näillä sivuilla taas :) Lanikuvia tulee tänne sivuille varmaan huomenna.

[01.01] :: Hohoo! Huomenna alkaa lanit! Huomenna alkaa lanit! 25 Ilmoittautunutta, joista 2 ei ehkä pääse paikalle, yritetään pärjätä ilman! Mennään tänään tossa tänään päivällä laittamaan paikkoja kuntoon! Lanit alkavat siis kello 15.00 ja päivämäärä on 02.01.03! Koittakaa kestää vielä yksi päivä :) Nii joo, Hyvää uuttavuotta! Ja sitten vielä huonot uutiset perään, eli studiossa ei ole mikroaaltouunia eikä normaalia uunia, vain 2 hellaa niinkuin KUVISTA näkyy. Jos jollakin on ylimääräinen mikro niin voisi hinata sen vaikka paikalle, voidaan sitten vaikka päästää ilmaitteeksi sisälle. ;) Kahvinkeitinkin on ihan kova juttu, jos joku juo kahvia.. sen voi myös hinata.. Niin ja sitten vielä tärkeät muistutukset! Paikalla on roskiksia, sinne roskat! Siellä on sellasia isoja mustia roskasäkkejä joihin kaikki kebab ja pizza boxit pitää heittää. Tyhjät pullot voi jättää meille jos haluaa (extra raha kelpaa aina ;). Oma paikka pitää siivota ennen lähtöä sitte! Tänään illalla vielä lisäinfoa ja huomenna ennen lanien alkua.. eli kannattaa tarkastaa sivustot vielä kerran ennen lähtöä!

[27.12] :: Noniin! Joulu on ohi ja uusvuosi tulossa! Uudenvuoden odottelua varten teimme pieniä kokeiluja ja kokeilun tulokset löytyy TÄSTÄ! Katsokaa ja ihmetelkää. 25 Ilmoittautunutta ja 7 paikkaa vapaana!

[21.12] :: Pikabaana.net näyttää taas toimivan, eli ilmoittautumista ja noita musiikki, elokuva ja peli ehdotuksia voi lähetellä!

[19.12] :: Jaahas.. pikabaana.net maili ei toimi joten ÄLKÄÄ lähettäkö ilmoittautumisia tai palautetta! Korjaamme osoitteen tänään vielä! 22 ilmoittautunutta ja 10 vapaata paikkaa.

[16.12] :: Kaikenlaista huhua ja muuta paskapuhetta on ollut että laneja ei pidettäisi studiossa olevan näyttelyn takia. Tämä ei siis pidä paikkaansa vaan näyttelyn hienot taideteokset ja muut härvelit ja hilanvitkuttimet siirretään lanien tieltä pois. Tarkempaa en tiedä mihin nämä psykedeeliset teokset sijoitetaan, mahdollisesti sijainti on studion tiloissa, mutta pois jaloista... Eli, jos niitä on siellä niin niihin härveleihin EI SITTEN KOSKETA! eikä saa muuten edes katsoa... Seinillä olevat suttaukset varmaan pysyy siellä ja sama homma niiden kanssa, ei kosketa!

[13.12] :: Jee nyt sitten on kytkimet ja netti varmistunu! kytkimiä kaksi 24 porttista ja paikkoja on 32. Ilmoittautuneita on jo 18 eli paikkoja on jäljellä 14! Äkkiä ILMOITTAUTUMAAN sillä paikat menevät kuin kuumille kiville! Lanien tapahtuma kalenterissa on vielä tilaa, voit ehdottaa mitä elokuvia tai musiikkia yms. haluasit nähdä/kuulla laneilla, laita niitä PALAUTE lomakkeseen. Turnauksia ja muita pelitapahtumia pitää myös laittaa PALAUTE lomakkeeseen.
-- Huom, Ilmottautuneiden määrä korjattu -Janne


[04.12] :: Alle 1kk laneihin! 14 ilmoittautunutta. Tässä ollaan oltu Henrikin kanssa molemmat kipeitä niin ei olla keretty hoitaa lani juttuja, mutta ensi viikolla selvitetään kytkinten laita ja varmaan katsotaan montako paikkaa laneille laitetaan :) Tarvii jotain jouluaiheista lykätä kyllä tänne nyt..

[26.11] :: 8 Ilmoittautunutta... Lisää infoa kunhan saadaan kaikki asiat järjestykseen.

[25.11] :: Noniin! Taas päästiin asiaan pitkästä aikaa, Lanit alkaa siis 02.01, joka on torstai (Jos on koulua ni perjantaina paikalle ;). Lisää infoa paikkojen määrästä ja muusta scheissesta tulee varmaan muutaman päivän sisällä, ellei jo jopa tänään! wow.. Kuvia saa kattoa ja muutenki kelata sivua ylös ja alas, osotetta saa antaa kavereille kunhan muistatte että ulkopuolisilta on edelleen pääsy kielletty ja ovella seisoo 200 kiloinen Dimitri... Ja sitten kaikki vaan ILMOITTAUTUMAAN!

:: :: :: ::

[30.08] :: Lanit alkaa tänään! Jee! Saimme vielä toisen 24 porttisen kytkimen, eli paikkoja on vielä ja tämän takia ilmottautua kerkeää vielä... Sisälle pääsee 19.00, sitä ennen voi tuoda koneen siihen välikköön/käytävään, jos on ihan pakko. Mielellään EI!

[25.08] :: Noniin, laitettiin kuvia vähän Studiosta. Kiitokset SparxX:lle! Kiitokset Wizand:lle (http://irc-galleria.net/view.php?nick=Wizand_) hyvästä palautteesta! En nyt mailia viitsi tähän laittaa, mutta tervetuloa laneille! Kuvia siis alempana. 16 henkilöä jo ilmoittautunut, 5 paikkaa vielä vapaana. Kuten nokkelat jo huomasivat paikkojen määrä laski hiukan ja huomasimme myös laskea järkkärit mukaan :P

[23.08] :: Kävimme eilen kuvailemassa tiloja ja illalla saadaan myös kuvat nettiin kaikkien ihailtaviksi. Aikaa ilmoittautumiseen on vielä 6 päivää ilmoittautua, eli ilmoittautumis aika loppuu keskiviikkona. Ilmoittautuneita 15, paikkoja jäljellä ~15

[21.08] :: Tähän mennessä 13 ilmottautunutta paikkoja jäljellä ~17 ei muuta kuin ilmottautumaan!
edelleen SISÄLLE EI PÄÄSE ILMAN ILMOITTAUTUMISTA!

[20.08] :: Sivut tehty loppuun. Yksi 24 porttinen kytkin on varmistunut 99%. Lisää kalustoa koitetaan vielä hankkia. Sivujen osoite on http://koti.mbnet.fi/wingsi/

[19.08] :: Tilat ja internet yhteys sovittu & varattu. Myös keskustelua switchien sponsoroinnista ollaan käyty Porin SataCom Oy:n (http://www.satacom.fi/) kanssa. Myös sivut tehtiin :) Huomenna lisää infoa kytkimistä ja varmaan samalla tarkempaa tietoa paikkojen määristä... Osallistumis lomake tulee myös huomenna jos kytkinten saanti varmistui. Siispä huomiseen :) Tutkikaa sivuja ja kyselkää #Ulvila kanavalla QNetistä lissää...

 


:: Tietoa tapahtumasta ::

"Kirjastolanit" järjestetään Ulvilan kaupunginkirjastolla (http://www.ulvila.fi/kirjasto/) Studio 6:ssa. (Kuvia alla). Verkkona on näillänäkymin 100M kytkinverkko ja netti on 4M sisään ja 4M ulos (suomeen ja ulkomaille).

Kirjaston studiossa on keittiö, joka sisältää jääkaapin ja hellan. Tällä hetkellä ei ole mikroaaltouunia, tavallista uunia tai kahvinkeitintä, uutiset osiolla ilmoitetaan tälläisistä ylimääräisistä herkuista jota paikan päälle voidaan saada hankittua ;) Audio ja video ja kaikki muu multimedia hoidetaan studion omilla vehkeillä... Kaikenlaista kivaa ohjelmaa yritetään keksiä, niistä listää uutiset osiolla.


Tapahtumaan pääsee vain ajoissa ilmottautuneet. Paikalle ei voi tulla ilmottautumatta (Ellet ole järkkäreiden hyvä kaveri tms.. Jos paikat loppu ei mitään mahdollisuuksia). Ylimääräisiä ei sisälle päästetä eli VAIN ilmottautuneet (+1 seuralainen, jonka joutuu ilmoittamaan, ettei tule mitään orgioita). Internet yhteyden ja osan verkkolaitteista tarjoaa Ulvilan kaupunki (huom. verkkolaitteistot tarjosi aiemmin Porin SataCom Oy (http://www.satacom.fi/) ). Paikkoja on suunniteltu olevan n. 50. Sisäänpääsy on vain 2 euroa (€). Ilmoittautuminen tapahtuu alhaalla olevasta lomakkeesta.

Pähkinänkuoressa:
Paikka: Ulvilan kirjasto
Aika: 12.09.03 (klo 15.00) - 14.09.03 (klo 16.00)
Hinta: 2 euroa (€)
Ilmoittautuminen: Katso alhaalla oleva lomake! (tai klikkaa tähän)
Pääsenkö paikalle?: Jos olet ilmoittautunut ja hakemuksesi hyväksytty niin KYLLÄ!

Säännöt:
1. Ei Suomen laissa kiellettyjä päihteitä.
2. Paikalla ei ole anniskelu oikeutta ja alkoholijuomien tuominen ja nauttiminen on kiellettyä.
3. Tupakantumpit ja tuhkat pitää laittaa sille tarkoitettuun säiliöön joka on takaoven vasemmalla puolella (Sellainen vihreä systeemi, kuva löytyy täältä).
4. Lanipaikalla sisällä ja ulkopuolella roskastaminen on kiellettyä! Laita roskat niille määrättyihin roskapusseihin/laatikkoihin. Jos vedät paljon karkkia ja muuta hyvää niin pyydä meiltä roskapussia :D
5. Lanipaikalla koskee kaikki (Siis ihan kaikki) Suomen lait.
6. Kun tulet tupakilta/ulkoa muista katsoa että laitoit oven lukkoon! Perkele!
7. Ylimääräisten sisälle päästäminen on EHDOTTOMASTI KIELLETTY! (järjestäjät hoitavat sisäänpäästöt), jos ylimääräisiä alkaa tulemaan sisään joudutaan tupakointi kieltämään.


 
 
:: Kuvia :::: Lani kuvat ::


:: Ilmoittautuminen ::


Täytä seuraava lomake huolella! Kaikkiin kohtiin pitää vastata. SISÄLLE EI PÄÄSE ILMAN ILMOITTAUTUMISTA! TAI JOS JOKIN TIETO PUUTTUU TAI ON VIRHEELLINEN!

Tietokoneen nimi ja työryhmä ovat pakollisia, katoppa ne ennen täyttöä!
Ne löytyy kun painaa oikealla hiire namilla "Oma tietokone" ja sieltä "Ominaisuudet" ja sieltä "Tietokoneen nimi" välilehti. Ainakin XP:ssä...

Koko nimi:
(Etu ja sukunimi)
Puh. num:

!! Nämä ovat pakolliset !!
Tietokoneen
nimi:
ja työryhmä:

Tuleeko mukanasi kaveri?
Seuralaisen nimi: (Älä täytä jos ei kaveria)

Sähköpostiosoitteesi: Alias:
(Nimi jota käytät peleissä/ircissä/netissä)

 


:: Palaute ::


Tässä voit esittää kysymyksia ja antaa muuten vaan palautetta/ehdotuksia. Muistathan laittaa sähköpostiosoitteesi!


Sähköpostiosoitteesi:

 

:: Tulijalista ::


Tulijalista (Ilmoittautumis järjestyksessä):

Jute, Sparxx, Blackbull, Miltec, Aleksii, Petos, Kaaklei, Quanti, Skie, Rambe, Samu, Mussle, KutMasta, Nomeko, Dondd, Pehuri, Nulkkiz, Tarsan, Virusmies, Omecha, Rampage, Reptile, Iyu, Delhi, Blashyrkh, Lenin, Tuukka, Rezpa, Chl, Ladapulsu, Readon, _Pasuuna_, Airon, Zego, SncMstr, TkMg, Michail, Heavy Metal, Chosen_one, HupiHepo, Karvake, Asmodai, Juha, Nuge

+ Gawain & Wings

Yhteensä: 46 / 50